HTML

Bukott focisták

A blog a futball egykor ragyogó, de be nem teljesült ígéreteinek a bemutatására törekszik, megénekelve a felemelkedésüknek és a bukásuknak a körülményeit. Dyer, Deisler, Aimar és társaik...

Utolsó kommentek

  • CYHMK: @Úviusz: köszi, javítottam (2012.01.20. 17:52) Mendieta
  • Úviusz: egy kis javítás: A Bayern 11-esét a BL döntőben, amivel egyenlítettek, nem Elber, hanem Effenberg ... (2011.12.10. 19:13) Mendieta
  • CYHMK: @Martin Astin: ezért írtam a bejegyzés elején, hogy nem tipikus bukott focista, hiszen a világ egy... (2011.05.28. 17:16) Mendieta
  • Martin Astin: Mendietának semmi keresnivalója ezen a blogon. (2011.05.27. 20:15) Mendieta
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • CYHMK: @Úviusz: köszi, javítottam (2012.01.20. 17:52) Mendieta

Linkblog

Bevezetés és Ars Poetica

2011.04.07. 20:00 CYHMK

Intro
 
Veletek is előfordult már meccsnézés közben, hogy odaszóltatok a haverotoknak, hogy "te, emlékszel még erre a gyerekre? ez mekkora ígéret volt már régebben..."?
Villant már be egy kiscsapat mérkőzése közben egy 8 éves Nemzeti Sport cikk, ami szerint a Real Madrid le akarta igazolni nagy pénzért a most beálló játékost? Ha azt mondom, hogy az új Zidane, hány játékos ugrik be az elmúlt 10 évből, akire ezt mondták és mostmár senki sem emlékszik rájuk?
 
Azt hitted, hogy Adriano(Sport1 szakértők kedvéért: nem a barcás, hanem a másik) az aranylabdáig viszi? Portilloban láttad az új Gutit, amikor a hosszabításban mattolta a Dortmundot? Hogy kerül valaki a Tottenham kezdőjéből Moldovába 27 évesen? 
 
A blog célja ezeknek a hányatott sorsú játékosoknak a felkutatása és bemutatása. Mindegyik karrier egy magával ragadó történet, a felemelkedéstől a csúcson át a bukásig megannyi fordulóponttal.
 
Dilemma
 
Nehéz pontosan definiálni a bukott focistát. Ki számít annak? Aki sosem ért el oda, ahova predesztinálták vagy aki eljutott a csúcsig, de onnan idő előtt távozott?
 
Nehéz a kérdésben igazságot tenni, talán majd idővel körvonalazódik a dolog.
 
It's friday: fun, fun, fun, fun!
 

Csütörtök után, de szombat előtt, péntek reggel fog jelentkezni a blog minden héten egy új poszttal.

Jó olvasást!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bukottfocistak.blog.hu/api/trackback/id/tr142802449

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Futball eredmények, foci közvetítések 2011.04.08. 10:27:35

Itt a hétvége, kezdődnek a bajnoki mérkőzések szerte a világban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása